Den gode investeringen 

Gjør en god investering og sørg for at alt arbeid som utføres på din bolig er utført av fagfolk og er forsvarlig dokumentert. Dokumentasjonen på våtrom er nå veldig viktig ved videresalg av boligen. Ikke risiker at ditt nyoppussede bad ikke er verdt noe ved videresalg. Vi har systemer og rutiner for å dokumentere oppussingen av ditt bad.

BESTILL GRATIS BEFARING* 

*Gjelder ikke Arendal

Planlegging 

 

Ta deg tid 

I butikken vår i Mandal kan du se møbler, dusjer, badekar og utstyr. Men det viktigste er at du møter dyktige medarbeidere som er der for å hjelpe deg i beslutningsfasen. Det skal tas mange valg som får betydning for resten av prosessen. 

 

Ting å huske på i denne fasen

 

  • Hvilken stil vil du ha? 
  • Hvilken type møbler? 
  • Treslag eller farger? 
  • Én eller to vasker? 
  • Dusj eller badekar? Eller kanskje begge deler? 
  • Boblekar eller vanlig badekar? 

bad

Befaring

Har du tegning av det gamle badet så er dette et godt hjelpemiddel. Vi kommer hjem til deg på befaring, og gir råd for hva som vil gi optimal utnyttelse av badet. 

Vi tilbyr gratis befaring i Mandal og Kristiandsand, men ikke i Arendal. 

Tegning 

Nå er vi kommet så langt at vi kan tegne opp badet basert på dine ønsker og valg.

 

Tilbud 

Planene begynner å ta form, og sammen med tegningene får dere pris på prosjektet. Vi blir enige om når det er aktuelt å utføre arbeidene. Det vi kommer frem til danner grunnlaget til kontrakten som inngås. 

 

Aksept og kontrakt

Når vi er enige og tegninger og tilbud er akseptert, kan dere lene dere tilbake og slappe av. Så fort den er signert tar vi over hele prosessen og skaper ditt drømmebad.

 

Bestillinger 

Logistikk er et viktig stikkord. Nødvendige produkter settes i bestilling. Enkelte produkter kan det være lang leveringstid på. Møbler produseres gjerne i utlandet, og er ikke alltid lagervare. 

 

Utførelse av arbeidet

Rehabilitering er en krevende jobb, derfor vil våre dyktige prosjektledere sørge for at vårt faste tverrfarglige team jobber godt sammen og skaper optimal fremdrift i ditt prosjekt. Målet er alltid å ha en effektiv prosess som er helt problemfri for kunden. Bygging og montasje utføres av erfarne håndverkere.

 

 

Innsendingsskjema